Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen.

Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen.Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen. Beschrijving Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen.


Tot op heden heb je je wellicht niet gerealiseerd dat de dingen die je wilt juist de dingen zijn waar je de meeste weerstand tegen biedt.

Enkel voor vandaag, wees bereid eerlijk te zijn over wie je bent, wat je voelt en wat je wilt, in iedere situatie.Until Today affirmatiekaarten kopen?

Until Today affirmatiekaarten
Until Today affirmatiekaarten

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

Until Today affirmatiekaarten kopen