Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Until Today kaarten

Until Today

De 'Until Today' kaarten gemaakt door Iyanla Vanzant geven prachtige boodschappen mee die het aloude gezegde weerspiegelen: "Van uitstel komt afstel."

Dit inspiratiekaartendek bevat 50 prachtige kaarten voor spirituele groei en gemoedsrust. Gebruik deze dagelijkse gedachten om jezelf eraan te herinneren dat de makkelijkste manier om verandering te creëren het aanpassen van je houding is - vandaag!

De verschillende Until Today orakelkaarten

Binnen in mij is de essentie van alles wat ik ben! Tot op heden heb je al je aandacht en tijd... Binnen in mij is de essentie van alles wat ik ben! »
Verwelkom alle gekke ervaringen Tot op heden heb je gedacht dat het noodza... Verwelkom alle gekke ervaringen »
Ik kan niet falen in het leven, en het leven kan mij niet falen! Tot op heden heb je misschien wat lopen la... Ik kan niet falen in het leven, en het leven kan mij niet falen! »
Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb! Tot op heden heb je wellicht ongeduld, twi... Wanneer ik alles gedaan heb dat ik heb kunnen doen, dan kan ik geen spijt hebben van wat ik niet gedaan heb! »
Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is ok! Tot op heden heb je je wellicht gerealisee... Er zijn tijden dat de juiste weg een verkeerde afslag neemt...en dat is ok! »
Enkel mijn innerlijke authoriteit kan mij uiterlijke autoriteit geven. Tot op heden heb je wellicht gewacht op ie... Enkel mijn innerlijke authoriteit kan mij uiterlijke autoriteit geven. »
Ik sta open voor Gods liefde! Tot op heden heb je misschien geprobeerd o... Ik sta open voor Gods liefde! »
Liefde is wie ik ben en wat ik doe. Tot op heden heb je misschien geprobeerd t... Liefde is wie ik ben en wat ik doe. »
Er zijn tijden dat ik alleen moet zijn Tot op heden heb je wellicht gedacht dat a... Er zijn tijden dat ik alleen moet zijn »
Ik leef mijn leven zo vrij als ik maar wil. Tot op heden heb je je leven wellicht gele... Ik leef mijn leven zo vrij als ik maar wil. »
Als ik niet vraag om wat ik wil, dan wordt de behoefte alsmaar groter. Tot op heden heb je wellicht gedacht dat j... Als ik niet vraag om wat ik wil, dan wordt de behoefte alsmaar groter. »
Ik accepteer en aanvaard te Waarheid. Tot op heden heb je wellicht zelfdestructi... Ik accepteer en aanvaard te Waarheid. »
Ik deel mijn lasten met God. Tot op heden heb je je wellicht overspoeld... Ik deel mijn lasten met God. »
Ik vergeef mijzelf dat ik geloofd heb dat ik geen liefde waardig ben. Tot op heden heb je jezelf wellicht geen l... Ik vergeef mijzelf dat ik geloofd heb dat ik geen liefde waardig ben. »
Ik vergeef mijzelf kritisch te zijn naar mijn moeder. Tot op heden heb je wellicht je moeder ver... Ik vergeef mijzelf kritisch te zijn naar mijn moeder. »
Ik vergeef mijzelf voor alle oordelen die ik over mijn vader heb gehad. Tot op heden heb je je misschien niet gere... Ik vergeef mijzelf voor alle oordelen die ik over mijn vader heb gehad. »
Ik vergeef mijzelf voor de behoefte om gelijk te hebben. Tot op heden ben je wellicht niet bewust g... Ik vergeef mijzelf voor de behoefte om gelijk te hebben. »
Ik stel spirituele gezondheid als een prioriteit. Tot op heden heb je je gemoedstoestand en ... Ik stel spirituele gezondheid als een prioriteit. »
Ik neem de tijd om vervelende gedachten te verwerken. Tot op heden heb je je wellicht niet gerea... Ik neem de tijd om vervelende gedachten te verwerken. »
Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen. Tot op heden heb je je wellicht niet gerea... Wanneer ik de waarheid over wie ik ben verschuil, dan kan ik de waarheid van wat ik wil niet ontvangen. »
Precies waar ik ben is precies waar ik moet zijn. Tot op heden heb je lessen gemist, zeges g... Precies waar ik ben is precies waar ik moet zijn. »
Goddelijke handelingen werken altijd voor mij. Tot op heden heb je geprobeerd om voor jez... Goddelijke handelingen werken altijd voor mij. »
I weiger om mijn leven over te laten nemen door gevoelens van vergriet. Tot op heden ben je wellicht verdrietig ge... I weiger om mijn leven over te laten nemen door gevoelens van vergriet. »
Proberen te verbergen wat ik voel werkt niet. Tot op heden heb je wellicht niet begrepen... Proberen te verbergen wat ik voel werkt niet. »
Ik weet dat ik niet hoef te weten. Tot op heden heb je wellicht geloofd dat h... Ik weet dat ik niet hoef te weten. »
Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent. Enkel voor vandaag, sta vertrouwen, vreugd... Tot op heden heb je wellicht gedacht dat wat er met je en om je heen gebeurt bepaalt wie je bent. »
Ik blokkeer mijzelf wellicht bij het ontvangen van meer dan ik nu heb. Tot op heden heb je je wellicht vastgeklam... Ik blokkeer mijzelf wellicht bij het ontvangen van meer dan ik nu heb. »
Ik moet meer aandacht besteden aan de dagelijkse berichten die ik ontvang. Tot op heden heb je wellicht niet de tijd ... Ik moet meer aandacht besteden aan de dagelijkse berichten die ik ontvang. »
Er zijn dingen in het leven die ik onafgemaakt heb gelaten. Tot op heden heb je wellicht excuses verzo... Er zijn dingen in het leven die ik onafgemaakt heb gelaten. »
Wanneer ik me niet openstel, dan ontplof ik. Tot op heden heb je wellicht geheime gedac... Wanneer ik me niet openstel, dan ontplof ik. »
Ik kies ervoor om alle negativiteit in mijn leven los te laten. Tot op heden heb je je aan mensen en situa... Ik kies ervoor om alle negativiteit in mijn leven los te laten. »
Er zijn tijden dat ik angst toesta om tussen mij en mijn geliefden te komen. Tot op heden ben je je wellicht niet bewus... Er zijn tijden dat ik angst toesta om tussen mij en mijn geliefden te komen. »
Ik kan niet verbergen wat ik denk en voel en wie ik ben! Tot op heden heb je wellicht smoesjes verz... Ik kan niet verbergen wat ik denk en voel en wie ik ben! »
Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet. Tot op heden heb je jezelf wellicht moedig... Ik respecteer mezelf te veel om in een situatie te blijven die me niet meer goed doet. »
De manieren waarop ik liefde geef en ontvang ...zouden wel eens helemaal niet liefdevol kunnen zijn. Tot op heden heb je je wellicht niet gerea... De manieren waarop ik liefde geef en ontvang ...zouden wel eens helemaal niet liefdevol kunnen zijn. »
Liefde is de stem van God, fluisterend naar je vanuit diep vanbinnen. Tot op heden heb je wellicht niet gerealis... Liefde is de stem van God, fluisterend naar je vanuit diep vanbinnen. »
Ik ben een hoofdrolspeler met goede ondersteunende bijrollen. Tot op heden heb je wellicht gewacht op ee... Ik ben een hoofdrolspeler met goede ondersteunende bijrollen. »
Ik ben aan het leren om los te laten. Tot op heden heb je je wellicht vastgehoud... Ik ben aan het leren om los te laten. »
Angst heeft geen invloed meer op wat ik wel of niet doe. Tot op heden heb je wellicht geloofd dat w... Angst heeft geen invloed meer op wat ik wel of niet doe. »
Ik kan mijn weg naar de top vechtend niet bereiken. Tot op heden heb je je wellicht niet gerea... Ik kan mijn weg naar de top vechtend niet bereiken. »
Ik ben wat ik mijzelf vertel dat ik ben. Tot op heden heb je je wellicht niet gerea... Ik ben wat ik mijzelf vertel dat ik ben. »
Ik heb toestemming om tijd op mijzelf door te brengen. Tot op heden ben je wellicht volledig opge... Ik heb toestemming om tijd op mijzelf door te brengen. »
Alle aspecten van wie ik ben zijn belangrijk. Tot op heden heb je wellicht geloofd dat h... Alle aspecten van wie ik ben zijn belangrijk. »
Ik kan niet oordelen over mijzelf op basis van andermans reacties. Tot op heden heb je wellicht de noodzaak g... Ik kan niet oordelen over mijzelf op basis van andermans reacties. »
Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn! Tot op heden ben je wellicht verward gewee... Er zijn mensen die rondlopen in een volwassen lochaam, maar niet volwassen zijn! »
God alleen alleen hetgeen voor mij doen wat God door mij kan doen! Tot op heden heb je wellicht je eigen leve... God alleen alleen hetgeen voor mij doen wat God door mij kan doen! »
Ik realiseer me dat pijn een waarschuwing is dat er iets niet goed is. Tot op heden heb je wellicht smoesjes verz... Ik realiseer me dat pijn een waarschuwing is dat er iets niet goed is. »
Ik ben aan het leren om mijzelf te vergeven. Tot op heden heb je het wellicht moeilijk ... Ik ben aan het leren om mijzelf te vergeven. »
Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien). Tot op heden ben je jezelf misschien niet ... Mensen zien dingen van me die ik zelf niet kan zien (of kies om niet te zien). »
Ik accepteer de dingen hoe ze moeten zijn. Tot op heden heb je perfectie wellicht als... Ik accepteer de dingen hoe ze moeten zijn. »