Orakels.net
Home Affirmatiekaarten Succeskaarten

Succeskaarten

Geld verdienen heeft te maken met de ontwikkeling van een 'rijkdomsbewustzijn': weten dat wat je nodig hebt voor jou beschikbaar is. Het ware succes daarentegen ontstaat vanuit een diep inzicht in jezelf; je erkent je eigen unieke talenten en besluit hoe je deze het best kunt inzetten om de kansen en mogelijkheden van het leven te benutten. Deze vijftig kaarten inspireren je om het bovennatuurlijke wonder van het verdienen van succes en geld voor jou te laten werken.

De verschillende affirmatiekaarten voor een stressvrij leven

Geld is in wezen en op... Ik erken de waarde van geld wanneer ik onderscheid weet te maken tussen ... Geld is in wezen en op... »
Het universum werkt sa... Wanneer alle kosmische elementen en krachten samenwerken om mijn intenti... Het universum werkt sa... »
Ik begrijp wat ware ri... Ware rijkdom is geen gehechtheid ervaren (aan rijkdom), alsook het vertr... Ik begrijp wat ware ri... »
Ik ben dankbaar voor a... Ik ben ogenblikkelijk rijk door dankbaarheid te tonen voor wat ik heb. Ik ben dankbaar voor a... »
Ik ben flexibel Ik erken dat het universum in een voortdurende staat van verandering is ... Ik ben flexibel »
Ik ben geduldig Als ik geduldig ben, ben ik in staat een intentie vast te houden tot ze ... Ik ben geduldig »
Ik ben mij bewust van ... Mijn doel is niet van het ego af te komen, maar ervan bewust te zijn hoe... Ik ben mij bewust van ... »
Ik ben vrij om succes ... Vrij zijn is weten dat ik mijn bewustzijn daarheen kan brengen waar ik w... Ik ben vrij om succes ... »
Ik ben vrij van angst,... Vrij van angst kan ik midden in het leven staan, immuun voor wat anderen... Ik ben vrij van angst,... »
Ik bevrijd me van de k... Om in mijn carriŤre of in mijn ambitie te slagen moet ik elke karmische co... Ik bevrijd me van de k... »
Ik blijf aandachtig vo... Met bewustzijn en aandacht voor het leven kan ik een positieve gelegenhe... Ik blijf aandachtig vo... »
Ik erken en geef uitdr... Ik heb unieke talenten die, tot uitdrukking gebracht, zowel mijn eigen b... Ik erken en geef uitdr... »
Ik erken dat de ziel d... Ik laat het gebrek achter me en maak contact met de bron van oneindige o... Ik erken dat de ziel d... »
Ik erken dat ik het le... Het is aan mij om het leven zin te geven - ik verwacht niet dat anderen ... Ik erken dat ik het le... »
Ik erken het ware succes Succes is de gestage toename van geluk. Het is in staat zijn om spontane... Ik erken het ware succes »
Ik focus mijn intentie Wanneer ik mijn intentie focus, richt ik mijn aandacht op wat ik in mijn... Ik focus mijn intentie »
Ik ga voorbij de armoede Armoede is niet in staat zijn om het eigenlijke 'ik' te kennen dat voorb... Ik ga voorbij de armoede »
Ik geef me over aan God Ik zet mijn intentie en actie neer in de wereld om mijn dromen en aspira... Ik geef me over aan God »
Ik heb de intentie suc... Door de kracht van intentie te erkennen kan ik deze zo richten dat ik he... Ik heb de intentie suc... »
Ik heb eerbied voor mi... Wanneer ik mijn creativiteit tot uiting breng in de wereld, eerbiedig ik... Ik heb eerbied voor mi... »
Ik heb geluk Geluk heb ik door klaar te staan als een gunstige gelegenheid zich voord... Ik heb geluk »
Ik hecht niet aan het ... Na mijn intentie te hebben gefocust, neem ik afstand van het resultaat e... Ik hecht niet aan het ... »
Ik help anderen geld t... Het grootste geheim van geld verdienen en succesvol zijn is anderen te h... Ik help anderen geld t... »
Ik kan mijn gehele lev... Het universum is een heel en ononderbroken weefsel waarbinnen ik kan sch... Ik kan mijn gehele lev... »
Ik koester dankbaarheid Door dankbaarheid te tonen voor wat ik heb in het leven, leer ik de ding... Ik koester dankbaarheid »
Ik leer een 'spirituel... Naarmate in mij spiritueel verder ontplooi (oftewel het bewustzijn verru... Ik leer een 'spirituel... »
Ik maak van mijn roepi... Ik weet dat ik mijn gelukzaligheid volg wanneer mijn werk een daad van l... Ik maak van mijn roepi... »
Ik raad mijn ziel aan Wanneer ik mijn ziel aanraak, maak ik contact met de bron van onbegrensd... Ik raad mijn ziel aan »
Ik schenk aandacht aan... Het leven ligt bezaaid met aanwijzingen die mij leidinggeven. Door aanda... Ik schenk aandacht aan... »
Ik scherm mijn innerli... Om succes in mijn leven te creŽren is het veelal het best te zwijgen over ... Ik scherm mijn innerli... »
Ik treed het leven vol... Wanneer ik met aandacht en openheid in het leven sta, kan er elk moment ... Ik treed het leven vol... »
Ik vertrouw op mijn ve... Wanneer ik erop vertrouw mijn wensen manifest te kunnen maken, doet het ... Ik vertrouw op mijn ve... »
Ik voel me goed in mij... Met ware kracht die van binnenuit komt, is niets te hoog gegrepen voor mij. Ik voel me goed in mij... »
Ik weiger mezelf over ... Twijfel is een gedachte die de verwezenlijking van de wens dwarsboomt. I... Ik weiger mezelf over ... »
Ik werk voortdurend aa... Als ik de vele manieren waarop een gebeurtenis kan plaatsvinden tot het ... Ik werk voortdurend aa... »
Ik zie af van het over... Ik ben mij ervan bewust dat morele intolerantie het creŽren van succes en ... Ik zie af van het over... »
Meditatie kan mij help... Meditatie stelt me in staat voorbij de geest te gaan en in contact te ko... Meditatie kan mij help... »
Mijn geld ondersteunt ... Wanneer ik met mijn geld het netwerk van het leven voed, creŽer ik waar ge... Mijn geld ondersteunt ... »
Mijn idealen scheppen ... Mijn idealen scheppen mijn wereld. Ik erken dat ik het vermogen bezit om... Mijn idealen scheppen ... »
Mijn innerlijke dialoo... Hoe ik mijzelf aan de wereld presteer en hoe ik mij erop beweeg, is een ... Mijn innerlijke dialoo... »
Mijn intentie en focus... Om succes en geld in mijn leven te creŽren moeten mijn intentie en focus h... Mijn intentie en focus... »
Mijn intentie is helder Wanneer mijn intentie helder is, kunnen mijn wensen worden vervuld. Mijn intentie is helder »
Mijn intenties zijn ee... Zijn mijn intenties positief, dan ben ik geÔnspireerd (in contact met de z... Mijn intenties zijn ee... »
Mijn kijk op het leven... Door mijn kijk op het leven niet in te willen perken tot wat er zou kunn... Mijn kijk op het leven... »
Mijn leven heeft zin e... Een leven dat de bezieling kent van zin en een doel is succesvol. Mijn leven heeft zin e... »
Mijn leven zit vol mog... Ik weet dat ik alles wat ik maar wil in mijn leven waar kan maken door t... Mijn leven zit vol mog... »
Mijn lot is plooibaar Ik kan mijn lot sturen door elk moment, elke dag voor vrijheid te kiezen. Mijn lot is plooibaar »
Mijn wensen kunnen mij... Door middel van de wens kan het niet-manifeste manifest worden. Mijn wensen kunnen mij... »
Niets is zomaar toeval Mijn leven zit vol aanwijzingen die mijn innerlijke realiteit verbinden ... Niets is zomaar toeval »
Vandaag breng ik ware ... Wanneer ik menslievendheid toon, kan ik mensen iets leren. Ik moedig hen... Vandaag breng ik ware ... »