Orakels.net
Home Tarot dagkaart Magier

Magier
(vaardigheid)

Magier

Kernwoorden

scheppingskracht - wilskracht - vaardigheid - wijsheid - kracht - meesterschap en diplomatie

Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen. Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig. Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

Algemeen

De MagiŽr staat voor zelfbewustzijn, slimheid, bewust en actief handelen, impulsiviteit en het nemen van initiatieven. De MagiŽr heeft de kracht en vaardigheid om iets in beweging te zetten en te realiseren. Hij staat voor problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde gebracht zullen worden. Hij is bereid een taak op zich te nemen en hier diep in door de dringen. De MagiŽr heeft een grote intuÔtie, harmonie tussen geest en gevoel, het bewuste en het onbewuste en heeft daarmee het bijzondere vermogen tot beÔnvloeden.

Werk

In je werk geeft De MagiŽr aan dat je in staat bent om initiatief te nemen. Je krijgt het besef van je vermogen tot beÔnvloeden en gaat deze energie gericht gebruiken. Dit kan financieel succes op leveren, je kan een stap hoger op de ladder komen of moeilijke of vervelende zaken tot een goed einde brengen. Daarnaast geeft de MagiŽr aan dat je een beter totaalbeeld krijgt van het geheel.

Relatie

In relaties wijst de MagiŽr op een periode van grote aantrekkingskracht. De creatieve en scheppende kracht van de MagiŽr zorgt ervoor dat remmingen en andere moeilijkheden overwonnen worden. De MagiŽr heeft het besef van de kracht van eenheid en de wisselwerking tussen beide partijen, die in een goede relatie heel belangrijk is.