Orakels.net
Home Orakelkaarten The Enchanted Map Kobolden

Kobolden

Kobolden
Angst is een illusie. Kies vandaag voor liefde. Vergeef jezelf en anderen.

Kobolden worden geboren wanneer je gewond raakt en wanneer er iets essentieels verloren raakt tijdens deze ervaring. Vanaf dat moment, terwijl je je volmaaktheid vergeet, blijven ze bij je in de schaduwen. Daar herinneren ze je eraan hoe het komt dat ze er zijn. Dit doen ze door je stem na te bootsen en je te doen laten geloven dat je onwaardig bent, een slachtoffer of ongeliefd. Ze houden je gegijzeld door je een laag zelfvertrouwen op te houden, door zelfstabotage en door je het gevoel te geven dat je niet hebt wat je nodig hebt.

Wanneer een Kobold je een bezoek brengt, weet dan dat ze je eigen schaduwkant zijn, of die van iemand anders, en dat ze je proberen uit de tent te lokken op zoek naar een reactie. De verschijning van de Koboldenkaart is een kans voor groei. Maar ook een signaal dat je van jezelf moet houden. Geen mens is zonder gebreken. De boodschap van de Kobolden is dat je wrok en negatieve zelfpraat los moet laten. De vonk van het Goddelijke zit in je. Vraag om geheeld te worden en laat negativiteit los!

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen