Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Talisman

Talisman

Talisman
Een werkelijk geleerde les is gekristalliseerd als verdiende wijsheid. Je hebt alles dat je nodig hebt voor het succes dat je zoekt.

Wijsheid stelt je in staat om valkuilen en patronen te herkennen die je liever vermijd. Het stelt je ook in staat om snel informatie in te winnen over waar je bent tijdens je reis. Het helpt je je bondgenoten te herkennen en de beste routes uit te stippelen.

Je bent nu op een plek waar je weet wat de juiste dingen zijn om te doen en wat de juiste beslissingen zijn. Je kunt niet fout gaan. Wat je ook aangaat, geluk staat je te wachten, want je hebt de wijsheid om aan te komen op de juiste beslissingen. Je hebt je lessen geleerd en hebt het succes verdiend.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen