Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Details, Details

Details, Details

Details, Details
De meest krachtige patronen worden gecreŽerd binnen de kleinste details.De meest krachtige patronen worden gecreŽerd binnen de kleinste details.

Let goed op. Dit is de tijd om bewust te zijn van de meest kleine dingen in je leven. Kijk naar de details en laat de rode lijnen even los. Deze kaart vertelt je om een verfijnd project te beginnen, of om kleine maar betekenisvolle gebaren te maken, of om een vleugje persoonlijkheid toe te voegen aan je correspondentie. Wees er bewust van wanneer er tegen je gelogen wordt. Als je een afspraak aangaat, wees jezelf er dan op voorhand van bewust, niet wanneer het te laat is. Duidelijkheid en helderheid is de sleutel. Je kunt meer te weten komen door lichaamstaal en handgebaren op detailniveau te observeren. Ze vertellen je namelijke het grotere geheel.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen