Orakels.net
Home Orakelkaarten The Enchanted Map Volg de Leider

Volg de Leider

Volg de Leider
Elk leven is een leermiddel voor anderen. Je authenticiteit en eerlijkheid zijn een voorbeeld voor de mensen om je heen.

Er wordt van je gevraagd om een voorbeeld te zijn voor anderen om je heen. Je wijsheid heb je verdiend. Een resultaat van je moed tijdens de avonturen die je hebt doorgemaakt. De ervaringen van fel bestreden overwinningen, ontdekte plaatsen, gelaten tranen en beleefde plezieren hebben je in de unieke situatie gebracht om van dienst te kunnen zijn voor anderen. Jouw lijden heeft geleid in een talisman van wijsheid. Deel het nu. Door volledig jezelf te zijn zul je anderen naar het licht brengen. Er zal je gevraagd worden om een aantal dingen van je verleden te onthullen zodat je iemand anders kunt helpen. Leid met liefde.

Ook zit hier een andere boodschap. Kijk naar hen wiens goede karakter en hun verwezenlijkingen je hebben doen bewonderen. Streef de leiders na die je respecteert. Je zal dan zelf ook meer te bieden hebben.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen