Orakels.net
Home Orakelkaarten The Enchanted Map Beschermende Schat

Beschermende Schat

Beschermende Schat
Je bent altijd beschermd en goddelijk begeleid.

Hoewel dit een tijd van risico's nemen is, weet dat je op fundamenteel niveau altijd veilig bent, ongeacht hoe verandelijk de wereld en je directe omgeving ook is. Beschermengelen fluisteren naar je dat ze over je waken. Je loyaliteit is momenteel belangrijk. Zorg goed voor wat je momenteel belangrijk vindt.
Dit is een uitstekende tijd om vriendschapsbanden aan te sterken en om de betrouwbaarheid van je vriendschappen duidelijk te hebben. Als je het gevoel hebt dat je op de proef gesteld wordt, weet dan dat een loyaal hart altijd zijn doel bereikt. Schuil onder een engelenvleugel. Je bent niet alleen en hoeft niet bang te zijn. Houd de moed erin.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen