Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Tovenaar van Bewustzijn

Tovenaar van Bewustzijn

Tovenaar van Bewustzijn
Je ziel weet het het beste: wees stil en observeer.

Bewustzijn betekent oplettend zijn terwijl je neutraal bent over wat er om je heen gebeurt. Maar dit geldt ook voor de omgeving in je. Als je met jezelf worstelt, probeer dan je perspectief te verplaatsen naar die van een observeerder. Nieuwe, krachtige perspectieven neutralizeren ieder discomfort of spanning die je hebt. Nu beschik je over de mogelijkheid om de dingen helder te zien, onbezwaard door oordeel of verlangen.

De wereld als een los kledingsstuk dragen vraagt van je dat je inziet dat niets dat je overkomt persoonlijk is. Mensen komen en gaan; ervaringen ontwikkelen zich van de ene naar de andere staat. Ze veranderen toch wel, hoe graag je soms ook zou willen dat alles hetzelfde zou blijven. De Tovenaar van Bewustzijn vraagt je om je behoefte om ervaringen te definiëren of te beperken op te geven. Het is allemaal oké! Laat het los, en zie hoe wonderen zich ontvouwen, zonder enige invloed van jouzelf!

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen