Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Krachtige Vorst

Krachtige Vorst

Krachtige Vorst
Alles heeft zijn seizoen. Het is nu tijd om alle activiteiten te stoppen terwijl je rust.

De koude winter lokt je uit om het wat rustiger aan te doen en sommige dingen even in het ijs te laten staan die nog niet klaar zijn om te bloeien. Het is tijd om opnieuw op te laden en in winterslaap te gaan.

Zie af van ambitieuze activiteiten. Een pauze geeft ideeŽn tijd om zich te ontwikkelen; projecten de tijd om te veranderen; en relaties de mogelijkheid om door een staat van zijn te gaan en tot rust te laten komen.

Dit is ook de tijd om al je ruzies in het ijs te zetten. Niets voordelig zal hiervan komen. Voor jezelf zorgen is nu de meest belangrijke activiteit. Reflecteer, lees een goed boek en neem een massage. Rust en droom.

Niets dat je doet zal nu bijdragen aan iets, hoe hard je het ook probeert. Het leven wilt dat je nu een pauze neemt. Je moet wel, of je zal gedwongen worden door een burn-out. Wat je wilt zal nog aanwezig zijn in de lentetijd. Nu heeft de winter een eigen plan voor je. Wacht op voortekenen van de lente.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen