Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Metamorfose

Metamorfose

Metamorfose
Je bent in het proces van grote en mooie veranderingen.

Vlinders verdienen hun vleugels door grote inspanning. Het proces van verandering is vaak pijnlijk, want het is nooit zonder verlies of opoffering. Als je van de ene naar de andere vorm transformeert, dan zal een deel van je moeten sterven.

Loslaten is niet makkelijk, vooral niet wanneer je gewend bent om op een bepaalde manier over je leven te denken en hoe je het moet leven. Net als een slang die zijn dode huid afschudt, of als een rups die 'sterft' zodat er een vlinder geboren kan worden. Je zal je oude gedachten en overtuigingen moeten loslaten om een noodzakelijke verandering aan te gaan om zo je beste leven te kunnen leven. Wellicht dat van je gevraagd wordt om een laag zelfvertrouwen op te geven, of een droom die niets meer voor je kan betekenen, of een relatie die uitputtend werkt, of ongezonde gewoontes.

Ondanks je angst zal je moeten accepteren dat dit een tijd van transformatie voor je is. Er zal verlies bij betrokken zijn, maar je zal houden van wat je zal worden.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen