Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Goedaardige Tuinier

Goedaardige Tuinier

Goedaardige Tuinier
Wees jezelf wees een beste mede-schepper!

De Goedaardige Tuinier komt bij je op bezoek in je leven om je te herinneren dat je gedachten, gevoelens en overtuigingen de realiteit van je ervaringen bepalen. Ze is de belichaming van de energie die vanuit je verzonden wordt naar de wereld van creatie. Ze maakt er zeker van dat alles dat je op energiek niveau bent naar de fysieke wereld gereflecteerd wordt. Ben je je bewust van je gedachten? Wat is de kwaliteit van je gedachten? Geloof in ongelimiteerde mogelijkheden en je zult wonderen zien.

De Goedaardige Tuinier waarborgt de integriteit van alles dat je naar de wereld uitzendt. Blijf positief en verwacht er wonderen voor terug. Jouw tuin is vol met schoonheid.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen