Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Het Hol van de Draak

Het Hol van de Draak

Het Hol van de Draak
Je bent altijd beschermd en Goddelijk begeleid.

Je hebt een opmerkelijk intern waarschuwingssysteem dat je laat weten wanneer de dingen niet meer goed afgestemd staan. Je staat op het punt gevaarlijk terrein aan te breken. Wees dus voorzichtig en wees je bewust van je omgeving.

Je begeeft je nu op een bijzonder uitdagend pad. Maar gevaar en risco is ook spannend en opwindend. Net als het beginnen van een nieuwe relatie, wetende dat het je voor altijd zal veranderen. Alles het het leven halen is onwaarschijnlijk wanneer je alleen veilig leeft en geen risico's neemt. Een nieuwe ervaring wacht op je, eentje die je moed op de proef stelt. De keuze is aan jou, maar risico's nemen levert meer op dan de uitdaging aan je voorbij laten gaan. Nieuw terrein wacht op je om ontdekt te worden.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen