Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Spookvelden

Spookvelden

Spookvelden
Je kunt leren van het verleden en een prachtige toekomst inbeelden, maar je zal in het hier en nu moeten leven.

Wanneer je je visier te ver op de toekomst afstelt, dan loop je de kans om je grip te verliezen. Zelden matchen de toekomst en het heden in het verhaal dat jouw leven is. De toekomst heeft nog geen inhoud; het is de plaats zonder bodem. Je kunt er niet leven, maar je kunt wel stappen naar je dromen en doelen nemen. Deze stappen zijn belangrijk.

Hetzelfde geldt voor nostalgie. Je kunt in het verleden kijken en de prachtige momenten herinneren en de geleerde lessen opnieuw aanschouwen. Je kunt er echter niet leven, en je kunt niet teruggaan om het te veranderen. Gisteren is voor altijd verdwenen. Leef volledig in het heden. Het 'nu' is de meest krachtige plaats om je op te concentreren. De magie van het nu reikt in iedere richting uit. Verder dan het hart en de ziel kunnen zien.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen