Orakels.net
Home Orakelkaarten The Enchanted Map Absoluut dieptepunt

Absoluut dieptepunt

Absoluut dieptepunt
Overgave en acceptatie zijn de sleutels tot vrijheid.

Hoe lastig het ook mag zijn om te accepteren, het lijkt erop dat je een punt bereikt hebt waarbij je niet verder door kunt gaan op de manier zoals je dat nu doet. Wellicht ben je tegen de spreekwoordelijke lamp aangelopen, of heb je een sterk gevoel van verlies ervaren. De oude manier van handelen moet losgelaten worden om verder te kunnen gaan. Een nieuwe richting en een nieuwe strategie is wat nodig is.

De enige manier om dit te doen is overgave. Accepteer de dingen zoals ze zijn, en geef toe dat je niet weet wat je nu verder moet doen. Als je vanuit deze oprechte toestand wacht dan zal vanzelf een magische trap verschijnen. Hoger terrein zal zichtbaar worden. De 'absoluut dieptepunt' kaart is een teken dat er een wonder staat te gebeuren, maar alleen als je volledig los kunt laten.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen