Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten The Enchanted Map Bottenverzamelaar

Bottenverzamelaar

Bottenverzamelaar
Je bent ÚÚn en in je beschik je over alles dat je nodig hebt.

Wanneer de Bottenverzamelaar getrokken wordt, dan vraagt ze je om nauwlettend naar je situatie te kijken om te zien of je volledig in het hier en nu leeft, of dat je reageert vanuit aangeleerd gedrag of verwachtingspatronen. Wanneer we gewond zijn, vooral wanneer we jong zijn, dan is het alsof iets essentieels van ons gestolen wordt. We passen ons aan en accepteren een bepaalde versie van de waarheid wat resulteert in een bepaald gedrag voor in de toekomst wanneer we herinnerd worden aan een situatie die hierop lijkt. Wat we weten van onszelf wordt zo be´nvloed door een begrensde perceptie.

Je voelt je onwaardig of zonder moed; je ziet jezelf misschien als een faler of iemand die ongeliefd is. Wat je vraag ook is, de Bottenverzamelaar herinnert je eraan dat de waarheid is dat je een krachtig wezen bent met onbegrensde mogelijkheden. Ze heeft veilig gehouden wat van je gestolen is tijdens de verwonding. Ze is hier nu om het voor je terug te eisen. Je beschikt over alles waarvan je denkt dat je het niet hebt. Gedraag je alsof je alles hebt dat je nodig hebt en je zult zien dat je het al die tijd hebt gehad. Alles is mogelijk. Door bewust te zijn hoeven de wonden van het verleden je niet te definiŰren.

The Enchanted Map orakel kopen?

The Enchanted Map orakel
The Enchanted Map orakel

De onderwerpen van deze 52 kaarten vertegenwoordigen sommige van de plaatsen die je zal bezoeken, de omstandigheden die je tegenkomt, en de bondgenoten en uitdagingen die je zal ontmoeten wanneer je navigeert langs je spreekwoordelijk kaart van je levenspad. Bijgevoegd een handleiding die je helpt de juiste vragen te stellen en helpt de boodschappen te interpreteren.

The Enchanted Map orakel kopen