Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Energieheling

Opgestegen Meesters - Merlijn

Energieheling

In de situatie waarover je vraag gaat dient er een energieheling plaats te vinden.

Je hebt zelf helende kwaliteiten, die je richting kunt geven en kunt sturen met je gedachten en met je hart. Zend nu helende energie uit om deze situatie te verlichten en te helen.

Je ervaringen met energieheling zijn dan misschien zo indringend dat je besluit om ook beroepsmatig meer met je helende kwaliteiten te gaan doen. Reinig de ruimtes in je huis om negatieve energie te verwijderen.

Extra betekenissen

  • Pik een cursus Reiki, Qi Gong, Pranic Healing of Healing Touch op

  • Je levensdoel heeft betrekking op het uitoefenen van helende energie

  • Ruim te ruimte in je huis of kantoor op via Feng Shui of andere energiehelende methodes.

  • Stuur liefde naar de persoon of situatie

  • Vermijd situaties, plekken of relaties met harde energie

  • Alles is helende en alles zal goedkomen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen