Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Drink meer water

Opgestegen Meesters - Oshun

Drink meer water

Deze kaart geeft je het signaal dat je lichaam dorstig is naar zuiver water.

Symptomen als vermoeidheid, concentratieproblemen, irritatie en extreme honger kunnen vermomde tekenen van uitdroging zijn.

Water helpt je om het gif in je lijf weg te spoelen, waardoor positieve energie meer ruimte krijgt. Zegen het water voordat je het drinkt om jezelf een stoot positieve energie te geven.

Extra betekenissen

  • Breng tijd door aan zee, een meer of een rivier

  • Regen is significant

  • Koop een waterzuiveringsinstallatie

  • Vermijd het drinken van chemisch beladen vloeistoffen (zoals frisdrank, koffie en alcohol)

  • Zweet door beweging, een stoombad of door een sauna.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen