Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Wees vrij van drama

Opgestegen Meesters - Pallas Athene

Wees vrij van drama

Je hebt je laten trekken in de warrige wereld van het ego. Je was teveel gericht op drama.

Hoewel het alleen maar een verhaal is, beangstigt het drama je. Deze kaart biedt je een helpende hand bij het vinden van een uitweg uit het verhaal.

Maak je los van het drama. Laat je niet vangen in de verschillende plots, wendingen en karakters van het drama.

Je kunt compassie hebben met iedereen die hierbij betrokken is. Maar je hoeft je door drama in geen geval omver te laten halen. Als je je concentreert op het positieve, dan kom je vanzelf tot een positieve oplossing.

Extra betekenissen

  • Probeer niet iedereen gelukkig te maken

  • Laat anderen hun eigen keuzes maken in het leven

  • Stel je eigen levensdoelen niet uit door je te focussen op andermans problemen

  • Vermijd roddelpraat en veroordeling van anderen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen