Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Kristallen

Opgestegen Meesters - Epona

Kristallen

Epona, de toverkoningin, kent de waarde van contactmaken met de natuurgeesten. Deze kaart geeft je de boodschap dat het goed kan zijn als je met kristallen of andere edelstenen gaat werken.

Draag kristallen bij je, in je zak of als ketting of broche. Gebruik stenen voor bescherking en een sterkere intuitie.

Je kunt kristallen ook in het badwater leggen, op je nachtkastje of onder je kussen. Zo krijg je op een dieper niveau verbinding met deze bijzondere stenen.

Extra betekenissen

  • Kristallenkinderen zijn betrokken bij het antwoord op je vraag

  • Je levensdoel heeft betrekking op het werken met kristallen

  • Je hebt een binding met het elementaire rijk, zoals de feeŽn en kristallen

  • Omdat Epona een beschermer van paarden is kan deze kaart een boodschap met betrekking tot een paard of paarden bevatten.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen