Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Laat zien wie je bent

Opgestegen Meesters - Amaterasu

Laat zien wie je bent

Het is tijd om uit te komen voor wat je werkelijk voelt en waar je echt in gelooft. Deze kaart vraagt je te laten zien wie je echt bent. Aan anderen, maar ook aan jezelf.

In dit proces wordt je spiritueel gesteund, en de Opgestegen Meesters zullen je helpen om in liefde volkomen eerlijk te zijn.

Als je laat zien wie je werkelijk bent, zullen je relaties zich verdiepen, want je zult dan zeker weten dat er van je gehouden wordt om wie je echt bent.

Vertrouw erop dat jouw authentieke zelf het waard is om van gehouden te worden!

Extra betekenissen

  • Laat vooroordelen over jezelf en anderen los

  • Spreek vanuit liefde

  • Laat anderen de ware jij kennen

  • Vertrouw erop dat je ware zelf liefdevol en aantrekkelijk is

  • Hoe authentieker je bent, des te hoger je energie en succes reikt.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen