Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Je kunt het!

Opgestegen Meesters - Aartsengel Michael

Je kunt het!

Je ben volledig toegerust en klaar om te stappen te zetten die je zullen brengen waarnaar je heel sterk verlangt. Geen verdere voorbereidingen meer, geen verder uitstel, doe het gewoon.

Je bent een waardevol en geliefd mens. Breek grote doelen in kleine stukjes en zet vandaag een stap.

Je bent op de juiste weg. Laat perfectionisme varen en weet dat je het prima zult doen.

Extra betekenissen

  • Geen voorbereiding meer of uitstel - aan de slag nu

  • Je bent een waardevol en geliefd persoon

  • Breek hoofddoelen in substappen op en neem vandaag een stap

  • Je bent op de goede weg

  • Laat perfectionisme los en weet dat je goed bezig bent.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen