Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Je hebt een juist zicht op de situatie

Opgestegen Meesters - Horus

Je hebt een juist zicht op de situatie

Vertrouw op je gevoel in deze situatie want dat is juist en gegrond. Binnenkort zul je mensen ontmoeten die jouw standpunt delen. Neem in de tussentijd de leidersrol op je.

Negeer critici, tegenstemmers, nee-zeggers en sceptici. Vermijd situaties en relaties die niet goed voelen.

Alleen jij weet wat goed voor jou is.

Extra betekenissen

  • Vertrouw op je intu´tie en gevoelens

  • Negeer critici, neezeggers en sceptici

  • Vermijd situaties of relaties die niet goed voor je aanvoelen

  • Alleen jij weet wat goed voor je is.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen