Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Ja!

Opgestegen Meesters - Ganesh

Ja!

Het antwoord op de vraag is: JA!

Dit is het goed moment om in beweging te komen of een keuze te maken voor iets anders. Je gebeden zijn gehoord en beantwoord. Je krijgt positieve steun voor deze situatie.

Blijf vertrouwen, alle deuren staan voor je open en de weg is helder.

Extra betekenissen

  • Het antwoord op je vraag is "Ja"

  • Dit is een goede tijd om ervoor te gaan

  • Je gebeden zijn gehoord en worden beantwoord

  • Je hebt positieve steun voor deze situatie

  • Heb vertrouwen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen