Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Reinig en bescherm je energie

Opgestegen Meesters - El Morya

Reinig en bescherm je energie

Je bent een gevoelig mens. Op dit moment heb je harde energie van andere mensen geabsorbeerd die je ziek maken.
Deze kaart vraagt je om stil te staan en de hulp in te roepen van El Moyra en Aartsengel Michael, om jezelf te reinigen.

Als je jezelf gereinigd hebt, vraag hen dan om je te beschermen tegen verder binnendringen van ongewenste energie. Dit proces, 'het bouwen van een beschermend schild', moet je een of twee keer per dag herhalen.

Het enige wat je hoeft te doen is te vragen: "El Morya en Aartsengel Michael. Reinig mij."

Extra betekenissen

  • Vraag Aartsengel Michael om angstverbindingen met mensen en bezittingen door te knippen

  • Blijf uit de buurt van giftige middelen, omgevingen en relaties

  • Honoreer je sensitiviteit

  • Houd je gedachten zo positief mogelijk om je energie zuiver te houden

  • Elimineer rommel of gebruik Feng Shui om de energie in je huis of kantoor op te ruimen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen