Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Aengus

Opgestegen Meesters - Tweelingvlam

Aengus

Deze kaart gaat over een "tweelingvlam"-relatie. Dit is de hoogste vorm van romantische liefde. De persoon over wie je een vraag stelt kan jouw zielsmaat of tweelingvlam zijn.

Je zult weldra samen zijn met je tweelingvlam, als je de juiste stappen neemt. Houd je hart open, blijf positief en volg je innerlijke gids zodat je gebeden rond je liefdesleven werkelijkheid worden.

Extra betekenissen

  • De persoon waar je vragen over hebt is je zielsverwant of tweelingvlam

  • Je zal snel met je tweelingvlam zijn

  • Houd je hart open, blijf positief en volg je gevoel om je gebeden met betrekking tot je liefdesleven te manifesteren.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen