Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vertrouwen

Opgestegen Meesters - Vishnu

Vertrouwen

Je kunt vertrouwen hebben in de situatie waarover je een vraag hebt. De situatie heeft een solide fundament en dat is vertrouwenwekkend.

De persoon over wie je een vraag hebt is te vertrouwen. Vertrouw erop dat je gebeden worden verhoord, ook al heb je daarvan (nog) geen bewijs.

Je bent op de juiste weg. Vertrouw op je intuitie.

Extra betekenissen

  • De persoon die je onderzoekt is te vertrouwen

  • Vertrouw erop dat je gebeden worden beantwoord, ook al heb je nog geen bewijs

  • Je bent op de goede weg

  • Vertrouw op je gevoel en intu´tie.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen