Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Leraar

Opgestegen Meesters - Mahachohan Ragozy

Leraar

Deze persoon of situatie waarover je een vraagt hebt, komt je een belangrijke levensles brengen. Stel jezelf de vraag: "Wat is de zegening die deze situatie me heeft gebracht?"

Bij de zin van je leven hoort ook onderwijzen en onderwezen worden.

Je wordt aangespoord om anderen te onderwijzen omdat je veel geleerd hebt van je ervaringen en je relaties, het is nu tijd om deze kennis aan anderen door te geven. Vergeef een vroegere leraar of lerares.

Extra betekenissen

  • Deze persoon of situatie geeft je een belangrijke levensles

  • Vraag jezelf af: "Wat kan ik van deze situatie leren?"

  • Je levensdoel heeft betrekking tot onderwijzen

  • Vergeef een leraar uit het verleden

  • Je wordt aangespoord anderen te onderwijzen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen