Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie

Opgestegen Meesters - Mozes

Neem de verantwoordelijkheid in deze situatie

Je hebt het in je macht om heel te worden en de loop van deze situatie te veranderen. Het is nu tijd voor je om je verantwoordelijkheid te nemen en op de leidersstoel te gaan zitten.

Spreek open en eerlijk over je gevoelens. Neem een besluit in plaats van passief af te wachten. Geef jezelf toestemming om datgene te doen waarvan je voelt dat het juist is.

Wacht niet langer, ga nu tot actie over. Wees je eigen autoriteit.

Extra betekenissen

  • Praat open en eerlijk over je gevoelens

  • Neem een beslissing in plaats van passief te wachten

  • Geef jezelf toestemming om te doen wat goed voor je voelt

  • Wacht niet; onderneem nu actie

  • Wees je eigen authoriteit.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen