Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Blijf geconcentreerd

Opgestegen Meesters - Kuthumi

Blijf geconcentreerd

Deze kaart trek je om jezelf eraan te herinneren geconcentreerd te blijven op je intenties, je verlangens en je prioriteiten. Wees assertief waar het een beroep op je tijd betreft.

Kom beloften aan jezelf altijd na. Houd je aan je prioriteiten. Besteed iedere dag tijd aan projecten die je na aan het hart liggen.

Ontgift je eetgewoonten om je geest te helpen helder en geconcentreerd te blijven.

Extra betekenissen

  • Houd je aan beloften die je jezelf gesteld hebt

  • Houd je aan je prioriteiten vast

  • Geef iedere dag tijd aan projecten die veel voor je betekenen

  • Houd je vast aan een schoon dieet om je geest zuiver en gefocust te houden.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen