Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Spirituele Wet van de Aantrekkingskracht

Opgestegen Meesters - Melchizedek

Spirituele Wet van de Aantrekkingskracht

Je bent terecht gekomen in de situatie waar je vraag over gaat, via de spirituele Wet van de Aantrekkingskracht. Je hebt bepaalde personen of situaties aangetrokken omdat zij een spiegel zijn van je gedachten, emoties en overtuigingen.

Deze situatie is niet een beloning of een straf. Je hebt haar aangetrokken en dat betekent dat je haar ook weer van de hand kunt wijzen of juist versterken als je dat wilt.

Je kunt deze situatie veranderen of helen door je gedachten en je denken op een hoger positief niveau te brengen. Visualiseer en gebruik affirmaties alleen over datgene wat je echt wilt.

Extra betekenissen

  • Je kunt de situatie veranderen of helen door je gedachten te verhogen naar een positiever niveau

  • Je gebeden en affirmaties hebben een prachtig nieuw persoon of nieuwe situatie aangetrokken in je leven

  • Deze situatie is geen beloning of een straf; je hebt het aangetrokken, wat betekent dat je het ook weer kunt afstoten of versterken. De keuze is aan jou

  • Visualiseer en affirmeer enkel hetgeen dat je verlangt.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen