Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Heb oog voor het gezichtspunt van de ander

Opgestegen Meesters - Avalokitesvara

Heb oog voor het gezichtspunt van de ander

Je hebt sterke emoties rond deze situatie en je voelt je misschien verward, niet begrepen of gebruikt.

Deze kaart komt naar je toe om je een weg naar vrede te wijzen, door je te vragen even stil te staan bij het gezichtspunt van de ander(en). Je hoeft het niet met hen eens te zijn.

Het enige dat je nodig hebt is begrip voor de beweegredenen van een ander en compassie te hebben voor de gevoelens van een ander. Net zoals jij er mag zijn, mag die ander er ook zijn. Zoals hij is.

Extra betekenissen

  • Zie jezelf door de ogen van ieder ander persoon die je zou willen ontmoeten of willen kennen

  • Laat verdedigend gedrag in ej relaties los

  • Zie voorbij de oppervlakkige persoonlijkheid en zie het Goddelijke in anderen

  • Vergeef pijn uit het verleden en start opnieuw.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen