Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Trek je eens terug in de natuur

Opgestegen Meesters - Groene man

Trek je eens terug in de natuur

Je bent te lang binnenshuis geweest en je hebt een verfrissende pauze nodig, weg van stresstoestanden. Je wens of je besluit dat het tijd is voor een vakantie is gegrond.

Het doet er niet toe hoe druk je het hebt: er is altijd wel een moment om even te pauzeren en een frisse neus te halen.

Deze kaart brengt je de dringende boodschap om af en toe naar buiten te gaan. Door het helende effect van de natuur kun je makkelijker tegen moeilijke zaken aankijken. Op die manier vind je het antwoord dat je zoekt. Het komt vanzelf bij je.

Extra betekenissen

  • Je verlangen of keuze om een vakantie te nemen zijn juist

  • Je hebt een levensdoel die betrekking heeft tot de natuur

  • Werk met bloemenextracten, kristallen, plantenmedicijnen of andere natuurlijke helingmethodes

  • Werk met dieren, bomen, feeŽn en andere zielen van de natuur.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen