Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Zuivering

Opgestegen Meesters - Witte Tara

Zuivering

Iets in deze situatie heeft zuivering nodig. Concentreer je volledig op: "Hoe kan ik dienstbaar zijn" in plaats van 'Hoe kan ik hier profijt van hebben', en alles zal meteen beter gaan.

Witte Tara zal je steunen en helpen om jezelf te zuiveren. Zij zal zorgen dat dit een harmonieus proces is, waarvan jij en vele anderen de vruchten zullen plukken.

Heb vaker liefdevolle gedachten over jezelf en over anderen.

Extra betekenissen

  • Verleg je focus van 'hoe kan ik hier beter van worden?' naar 'hoe kan ik dienstbaar zijn?', en alles zal beter worden

  • Affirmeer liefdevolle gedachten over jezelf an anderen

  • Vermijd chemicaliŽn en giffen

  • Vermijd gedrag dat leidt tot schuldgevoel of schaamte. Dit gedrag verlaagt je zelfvertrouwen

  • Laat situaties die in strijd zijn met je ware overtuigingen links liggen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen