Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters De kracht van vreugde

Opgestegen Meesters - Maitraya

De kracht van vreugde

Als je wilt bereiken waar je naar verlangt, volg dan het pad van de vreugde. Van alle emoties heeft vreugde de hoogste energetische trilling.

Vreugde heeft het vermogen om alle obstakels weg te nemen en juist alles aan te trekken wat je nodig hebt. Blijf positief en vol vertrouwen, om wat je ten diepste verlangt werkelijkheid te doen worden.

De zin van je leven wordt zoveel lichter als je werkt aan datgene wat je werkelijk verlangt te bereiken in je leven.

Extra betekenissen

  • Blijf positief en heb vertrouwen om je verlangens te manifesteren

  • Zie de humor in van deze situatie

  • Lach

  • Begin hobbies die je plezier geven

  • Doe wat je plezier geeft om je levensdoel te vinden.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen