Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Positieve verandering

Opgestegen Meesters - Paravati

Positieve verandering

Je bent situaties ontgroeid die je ooit zeer aanspraken. Dit is een positieve ontwikkeling, een teken van je spirituele groei.

Stop met dingen uit te stellen en stop met perfectionisme. Verdeel je grote streven in babystapjes en zet telkens een stapje tegelijk.

Wees assertief en zeg nee tegen alles wat je van je pad afleidt.

Omdat Paravati de godin van de bergen is, zou dit ook een boodschap kunnen zijn om je eens even terug te trekken in, of een reisje te maken naar de bergen.

Extra betekenissen

  • Laat uitstelgedrag en perfectionisme los

  • Verdeel je hoofddoelen onder in kleine stappen en ga ze stap voor stap aan

  • Omdat Paravati de godin van de bergen is, kan dit een boodschap zijn om je terug te trekken of te verhuizen naar de bergen

  • Vernieuw je schema zodat je regelmatig tijd besteed aan je prioriteiten

  • Wees assertief door 'nee' te zeggen naar alles dat je laat afwijken van je pad.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen