Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vredesaanbod

Opgestegen Meesters - Witte Buffel Kalf Vrouw

Vredesaanbod

Deze kaart kondigt de oplossing aan van een onenigheid of een misverstand. Degenen die bij de situatie zijn betrokken, zijn zover dat ze kunnen vergeven en vergeten.

Wees bereid om te vergeven. Heb compassie met ieder die bij deze situatie is betrokken, jezelf incluis.

Sta open voor het gezichtspunt van de ander. Harde gevoelens zullen zich daardoor verzachten. Als je compassie in de situatie brengt, zal de helende energie van liefde ervoor zorgen dat er aan ieders behoefte voldaan zal worden.

Extra betekenissen

  • Wees bereid te vergeven

  • Heb mededogen voor iedereen die betrokken is bij deze situatie, inclusief jezelf

  • Accepteer andersmans verontschuldiging

  • Zie de humor in van de situatie.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen