Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Open je hart voor liefde

Opgestegen Meesters - Jezus

Open je hart voor liefde

Je hart is de poort voor ontvankelijkheid. Hoe meer je kunt liefhebben, hoe groter de diepte en de zin van je leven zal zijn.

Als je een relatie met een zielsmaat wilt manifesteren, zorg dan dat elke angst rond het geven en ontvangen van liefde eerst wordt geheeld. Vergeef degenen die jou in jouw ogen hebben gekwetst.

Hoe meer je kunt liefhebben, hoe groter de diepte en de zin van het leven zal zijn. Je bent beschermd als je je hart opent voor liefde.

Extra betekenissen

  • Om een relatie met een zielsverwant te manifesteren zul je alle angsten die betrekking hebben op het geven en ontvangen van liefde, moeten helen

  • Verheef hen die je pijn gedaan hebben

  • Wees liefdevol naar jezelf

  • Doe energiewerk om je hartchakra te openen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen