Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Zorg goed voor jezelf

Opgestegen Meesters - Moeder Maria

Zorg goed voor jezelf

Je hebt de laatste tijd veel van jezelf gegeven en nu is het tijd dat je iets aan jezelf geeft. Breng evenwicht tussen wat jij aan anderen geeft en wat jij voor jezelf ontvangt.

Respecteer je innerlijke stem. Neem wat vaker rust. Zorg goed voor je lijf.

Om meer energie te hebben, en een groter gevoel van vrede te bereiken, is het noodzakelijk dat je goed voor jezelf zorgt.

Extra betekenissen

  • Balanceer het geven naar anderen met het ontvangen voor jezelf

  • Geef gehoord aan je innerlijke stem

  • Neem wat rust

  • Zorg goed voor je lichaam

  • Koester je innerlijke kind

  • Je levensdoel heeft betrekking tot het helpen va kinderen

  • Moeder Maria is bij je en helpt je.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen