Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Moeder, echtgenote, zuster, dochter

Opgestegen Meesters - Lady Nada

Moeder, echtgenote, zuster, dochter

Bij de kwestie waarover je nu een vraag hebt, is een belangrijke vrouw in je leven betrokken. Je moeder, je dochter, een vriendin.

Alle gevoelens waarmee je rondloopt hebben met deze persoon te maken. De energie is niet geheeld.

Dit is een uitgelezen moment om een beroep te doen op het universum. Vraag het universum je te helpen om alle gevoelens die je vergiftigen los te laten. Dit proces zal dan de weg openen naar gezonde relaties met vrouwen.

Breng je mannelijke en vrouwelijke energie in evenwicht door dagelijks te oefenen in geven en ontvangen.

Extra betekenissen

  • Balanceer je mannelijke en vrouwelijke energie door het dagelijks beoefenen van geven en nemen

  • Wees bereid een vrouw te vergeven waarvan je vindt dat ze je pijn gedaan heeft

  • Een vrouwelijke overleden persoon zegt vanuit de hemel tegen je dat ze van je houdt

  • Een belangrijke relatie met een vrouw zal zich ontwikkelen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen