Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Breng je werk en priveleven in evenwicht

Opgestegen Meesters - Isis

Breng je werk en priveleven in evenwicht

Deze kaart helpt je herinneren aan het bewaren van het juiste evenwicht in je leven. Dit is minder moeilijk dan je misschien denkt.

Je weet al welk deel van je leven zich op een hellend vlak bevindt. Misschien merk je al de symptomen van een naderende burn-out. Je kunt je energie snel in positieve zin ombuigen door iedere dag tijd aan je prioriteiten te besteden.

Besteed daarom ook eens meer tijd aan activiteiten, die je hart blij maken en doen zingen. Wees eerlijk voor jezelf, en stel gezonde grenzen, op je werk en thuis.

Extra betekenissen

  • Spelen is nu een belangrijk vereiste voor je

  • Wees er zeker van dat er voldaan wordt aan je behoeften

  • Delegeer werk aan anderen

  • Zeg nee tegen onrealistische eisen

  • Wees eerlijk naar jezelf en bewaak je grenzen op werkgebied en thuis

  • Breng meer tijd door met activiteiten die je plezier geven.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen