Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Gezondheid en heling

Opgestegen Meesters - Hilarion

Gezondheid en heling

Deze kaart betekent genezing. Jouw diepere helende kracht is gewekt en je wordt geroepen anderen te helpen gezond te worden.

Net zoals jizelf geheeld bent, zo wil je ook dat anderen een goede gezondheid kunnen genieten.

Je wordt ondersteund in het kiezen voor de noodzakelijke veranderingen in je leven. Laat alle angst varen, alle beperkende overwegingen, om je volledig open te stellen voor de wonderen van het helen.

Extra betekenissen

  • Een ziekte of verwonding is aan het helen of is geheeld

  • Je bent een heler

  • Het is een goede tijd nu om een carrière als heler te beginnen

  • Begin een studie in heling.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen