Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vrijheid

Opgestegen Meesters - Hina

Vrijheid

Laat beperkingen achter je, en je bent vrij! Je hebt het in je macht en je hebt het recht je leven zodanig te veranderen dat je meer vrijheid kunt ervaren.

Deze kaart betekent dat je ziel om meer vrijheid roept. Vooral met betrekking tot je levensdoel.

Misschien is dit het goede moment voor jou om eens stil te staan en de tijd te nemen om eens goed na te denken over wat je ten diepste verlangt.

Zeg ja tegen vrijheid, en het universum zal ja tegen jou zeggen.

Extra betekenissen

  • Het is tijd om een situatie te verlaten waar je bent uitgegroeid

  • Vraag jezelf af of de regels en overtuigingen die je jezelf hebt opgelegd nog steeds goed voor je zijn

  • Laat het universum je steunen terwijl je je levensveranderingen doorzet

  • Wees assertief en zeg nee tegen iedereen die over je grenzen gaat.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen