Orakels.net
Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Volg je hart

Opgestegen Meesters - Sint Franciscus

Volg je hart

Het antwoord op je vraag ligt in je hart. Deze kaart vertelt je dat je de ware verlangens van je hart kunt vertrouwen, ook al kun je nog niet helder zien hoe het zal gaan en hoe het er zal gaan uitzien.

Dit is een situatie waarin je gevraagd wordt in geloof en vertrouwen je eigen weg te gaan. Wees daarbij eerlijk voor jezelf.

Het universum zal ervoor zorgen dat aan je behoeften voldaan wordt. Vertrouw daarop.

Extra betekenissen

  • Je weet al wat je moet doen; vertrouw je intu´tie en onderneem actie

  • Je gevoelens zijn accuraat en valide

  • Je wordt aangestuurd om belangrijke en gelukkige levensveranderingen te maken

  • Je ontvange ware Goddelijke steun via je gevoelens en intu´tie.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen