Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Concentreer je op je kracht

Opgestegen Meesters - Apollo

Concentreer je op je kracht

Deze kaart zegt je je te concentreren op je kracht en je kwaliteiten. Hoe meer je je kwaliteiten en je kracht zegent en waardeert, hoe sterker je zult worden.

Wanneer je je aandacht richt op je zwakheden, zullen je zwakheden groter worden. Deze kaart komt als een geheugensteuntje: het is van belang om met liefde en compassie naar jezelf (en ook naar anderen) te kijken.

Maak dagelijks gebruik van positieve affirmaties om je energie en je vertrouwen te doen toenemen.

Spreek positief over jezelf.

Extra betekenissen

  • Gebruik dagelijkse positieve affirmaties om je energie en vertrouwen te vergroten

  • Spreek positief over jezelf

  • Begin een trainingsprogramma om aan je spieren te werken

  • Dit is een liefdesboodschap of helingsboodschap over een broeder of broederfiguur.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen