Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Stroom van voorspoed

Opgestegen Meesters - Lakshmi

Stroom van voorspoed

Deze kaart zegt je dat je gebeden over financiŽn gehoord en beantwoord zijn. Je hebt nu steun om nu een andere keuze te maken in je leven, in de door jou gewenste richting.

Maak contact met jouw eigen vermogen tot manifestatie. Dit doe je door je te concentreren op overvloed, in plaats van je zorgen te maken over geld of andere materiele zaken.

Een stroom van voorspoed steunt jou en je dierbaren.

Extra betekenissen

  • Maak je geen zorgen over geld; zorgen trekken alleen maar meer geldproblemen aan

  • Het komt goed met iedereen, zeker wat betreft financieel

  • Je hebt de steun om een levensverandering te maken die meer bij je past

  • Visualiseer en affirmeer succes.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen