Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Krishna

Opgestegen Meesters - Ontdek de zegening in de huidige situatie

Krishna

Elke situatie geeft je de gelegenheid om te leren en te groeien. Wanneer je scheldt op een situatie waarin je terecht komt, brengt dat je niet verder.

Maar wanneer je de zegeningen in je huidige situatie erkent, stroomt er onmiddellijk helende energie naar je toe.

Deze kaart komt bij je met de boodschap dat er een niet herkende zegening in je huidige situatie verborgen ligt. Bijvoorbeeld dat je door deze situatie iets hebt geleerd of hebt bereikt.

Deze situatie lost zich uitstekend op. Weet dat alles perfect in orde is, de goddelijke orde.

Extra betekenissen

  • In plaats van je zorgen te maken, gebruik positieve affirmaties

  • Weet dat alles gaat zoals het hoort te gaan

  • De situatie lost zichzelf vanzelf op

  • Je heelt door de kracht van dankbaarheid.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen