Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vruchtbaarheid

Opgestegen Meesters - Pan

Vruchtbaarheid

Deze kaart vertelt je dat dit een hele vruchtbare tijd voor je is. Dit is een heel goed moment om zwanger te worden, of om een nieuw project te starten.

Op dit moment staan alle deuren voor je open. Je geest is zwanger van prachtige nieuwe ideeen. Overvloed stroomt naar je toe.

Omdat alles nog in de kinderschoenen staat, moet je echter wel geduld hebben met het groeiproces. Niet alles gaat net zo snel als jij het graag zou willen.

Probeer dus geduld te hebben en erop te vertrouwen dat het universum goed voor je zorgt. Dan blijf je sterk en vruchtbaar.

Extra betekenissen

  • Alles dat je momenteel aanraakt verandert in goud

  • Er is goed nieuws wat betreft adoptie of zwangerschap

  • Laat zorgen en schuldgevoelens los en geniet

  • Nu is een mooie tijd om te beginnen met projecten.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen