Orakels.net

Orakelkaarten


Chakra Wijsheid Orakel


Home Orakelkaarten Opgestegen Meesters Vader, echtgenoot, broer, zoon

Opgestegen Meesters - Osiris

Vader, echtgenoot, broer, zoon

Bij deze situatie is een belangrijke man in je leven betrokken. Je nieuwe relatie met een man wordt beinvloed door je oudere relaties met je man, vader, vriend, broer of zoon.

Dit is voor jou het moment om te helen. Om oude wonden en gekwetstheid rond de mannen in je leven los te laten.

De Opgestegen Meesters en het universum zullen je steunen als jij je richt op het loslaten van oude giftige energieen als kwaadheid, verwijten en wraak.

Dit is een schoonmaakproces en het zal de weg vrijmaken voor gezonde relaties met mannen. Het heeft ook effect op je eigen mannelijke energie.

Extra betekenissen

  • Je hebt zojuist of gaat snel een belangrijke mannelijke partner ontmoeten

  • Je huidige relaties verbeteren zodra je de relatie met je vader verbetert

  • Een mannelijk overleden persoon stuur je liefde vanuit de hemel

  • Balanceer je mannelijk en vrouwelijke energie door dagelijks zowel te geven als nemen.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen?

Opgestegen Meesters orakelkaarten
Opgestegen Meesters orakelkaarten

Het Opgestegen Meesters orakeldek is gemaakt door Doreen Virtue, met 44 prachtige schilderwerken van 44 mannelijke en vrouwerlijke grootheden, zoals Ganesha, Merlijn, Saint-Germain, Apollo, Pallas Athene, Witte Buffel Kalf Vrouw, Jezus, Mozes, Yogananda, Groene Man en Kuthumi.

Opgestegen meesters zijn grote spirituele leraren en healers. De meeste meesters leefden ooit als mens op aarde. Het zijn sterke gidsen die je helpen om de zin van je leven te begrijpen. Ze helpen je ook om moed te verzamelen als je belangrijke veranderingen in je leven wilt aanbrengen. De opgestegen meesters stimuleren je om opgedane inzichten om te zetten in daden.

Elke opstegen meester heeft een specialiteit zoals helen of manifestaties. De opgestegen meesters hebben verschillende religieuze en culturele achtergronden.

Het bijgesloten handboekje geeft extra uitleg over de betekenis van iedere orakelkaart, met een korte geschiedenis van iedere opgestegen meester. Zoals bij alle orakelkaarten van Doreen Virtue zijn de betekenissen van iedere kaart positief, accuraat en levensbevestigend.

Opgestegen Meesters orakelkaarten kopen